top of page
dones de mar

Sònia Isart Sanou

Soc una buscadora insaciable, viatgera, aprenent de com esdevenir un esperit lliure. Crec en l'auto-sanació, en el poder de la natura, en la interconnexió de tot plegat. I és justament per això que dono classes de yoga, que camino descalça, que faig massatge tailandès... Sempre trobant llocs preciosos en el món per fer-ho, llocs on la natura és inspiradora.

La meva sadhana a l'estora sembla pràcticament impossible si no és compartint- la amb altres, posant les meves experiències en perspectiva. És en el compartir que em sento realment enfocada, aliniada, intuïtiva. És en el compartir que esdevinc millor observadora, i augmenta la meva capacitat d'escoltar,  i soc millor exploradora, més innocent i més atenta. És en compartir que m'ho passo realment bé, que em meravello, que estimo, que confio i em sento coratjosa. És en compartir que puc entreveure aquesta indescriptible connexió amb el què és. Cada vegada que intento inspirar i convidar d'altres en la recerca interior que el yoga em proposa, o quan convoco el poder i l'espai sanadors que les pràctiques em proporcionen; estic de fet, canalitzant inspiració, sent convidada per aquesta força viva, embolcallant i intuïtiva a continuar en la recerca. 

ocean connection

A la natura, al mar

L'oceà és la meva constant, estic envoltada de tons de blau. Visc a la costa del Mediterrani i viatjo a diferents oceans i mars durant els meus mesos nòmades de l'any. Nedo a mar, practico kitesurf i surf. El mar és el meu objecte preferit de contemplació, la meva medicina, el meu pati de jocs, el mirall, el suport, casa. 

Mai lluny el blau ofereixo activitats i/o retirs de diferents longituds per continuar explorant dins i fora.

De vegades ho faig en solitari però la majoria de vegades trobo gent que m'estimo, amb la qual comparteixo una passió particular, i la passió per la natura, i junts creem...

bottom of page