top of page

Caminar a peu nu

Caminar descalç fa que el cos es mogui de manera natural, optimitzant la biomecànica. Caminant descalços tornem la llibertat als peus, alíniem les articulacions correctament, ens tornem lleugers en la nostra passa, prenem consciència de la sola dels peus i n'afinem la percepció sentint cada detall del terreny que trepitgem, mantenint una ment àgil capaç d'adaptar-se a les irregularitats i canvis constants, flexible i adaptable. I des d'aquesta nova petjada, malucs, columna, braços i cap participen d'una manera de caminar molt més natural i completa. I caminar esdevé una nova experiència, que és no només física sinó també conscient i transcendent. 

DSC_0020.JPG

DESCALCES

L'experiència per excel.lència de caminar descalç succeix, evidentment quan ens traiem les sabates i caminem a pue nu, com més ho fem més s'hi acostumen els peus i més ho gaudeixen.

DSC_0137.JPG

5 mm.

De vegades però la dificultat del terreny pel qual caminem fa que ens calgui una petita protecció per la sola dels peus, i llavors ens calcem una sola de cautxú de 5mm que lliguem al peu amb uns cordills i cintinuem caminant...

IMG_20180403_140434.jpg

5 DITS

A l'hivern, o quan necessitem protecció per peu i dits, ens calcem unes 5 Fingers de Vibram, per continuar tenint una experiència el màxim de propera al caminar descalç. Aquí al pic del Sirua al Marroc, 3.304ms. Vine a provar-ho!

bottom of page