top of page

Mentoria: TROBA LA TEVA VEU INTERIOR (1-3 mesos)

Aquest curs està dissenyat per a l'entusiasta del yoga que té el desig d'aprofundir en la pràctica, i està buscant un curs personalitzat. O per aquells professors de yoga busquen l'oportunitat de seguir de prop com treballo, com ofereixo les ensenyances del yoga  (tant en classes setmanals regulars, com en tallers) i aprendre així d'una pràctica real.

En aquesta mentoria hi trobaràs:

1. Aquest és un programa dissenyat per ajudar-te a trobar la teva pròpia veu (que també és la teva pròpia veu docent), no seguint el que fan els altres i com ho fan, sinó entenent i experimentant els principis de la filosofia del yoga i integrant-los a la teva manera única de fer i ser. 

2. Perquè el yoga sigui entès cal tenir experiències de yoga (unió), el meu objectiu és ajudar-te a aconseguir aquestes experiències, tant a través de reflexions sobre lectures seleccionades de textos de yoga com a través d'asana, pranayama i pràctica de meditació.

3. Aquesta és una oportunitat per treballar un a un, per aprofundir en el que realment t'interessa; per inspirar-te a obrir la ment i ampliar la teva comprensió del yoga; per ajudar-te a portar llum sobre quin és el teu propòsit i intenció per a la pràctica; per curar i curar-te; per divertir-te i connectar-te.

I si estàs buscant la teva veu docent, treballarem en els aspectes anteriors per ajudar-te a trobar el teu estil docent. Perquè només és allò que t'interessa és el que pots transmetre amb èxit i només quan trobis la teva veritat del moment present podràs inspirar els qui apareguin a les teves classes a aprendre de tu.

2 hores setmanals un a un

Assistència a  3-5 classes  setmanals a l'estudi i després tanda de preguntes i respostes.

Assistència a 1 taller mensual

Consulta els preus.

bottom of page