top of page

Massatge tailandès

El massatge tailandès és un massatge profund per obrir el cos, alliberar bloquejos emocionals i activar el lliure fluxe d'energia o força vital, permetent per tant que el procés de sanació transcendeixi el cos físic.

 

Reequilibra't, estira't i sent-te espectacularment bé!

El Massatge Tailandés és una feliç combinació de punts d'acupressió, treball amb mans i dits, peus, genolls i colzes, sobre les línies energètiques del cos, moviments rítmics, estiraments suaus, treball amb la respiració i tots els beneficis del yoga. Cada sessió es realitza en un matalasset al terra, i amb roba còmoda.

A part d'estirar i tonificar la musculatura, el Massatge Tailandès millora la circulació, relaxa tensions musculars i articulars, allibera i redueix dolors i molèsties, accelera el metabolisme i potencia el sistema immunitari. Desapareixen obstruccions a nivell físic i energètic, permetent que la força vital (prana) circuli lliurement per tot el cos.

Regala't un massatge holístic i sanador i gaudeix d'una profunda sensació de calma i benestar.

Em vaig iniciar en l'art del massatge tailandès a l'escola Sunshine network, prop de Chiang Mai, Tailàndia. Una formació intensiva, en convivència amb la gent d'un poblet de muntanya on es troba l'escola. Allà m'hi vaig formar amb els mestres Andrea Baglioni i Laurino.

A Tailàndia vaig continuar la formació amb Pichest Boonthumme; i més tard a Europa amb Kirshnataki i David Lutt. Fruit dels aprenentatges fets amb aquests mestres i de la meva pròpia experiència tant fent massatges com en d'altres camps que estudien i treballen amb el moviment i l'energia, en sorgeix la meva manera personal d'oferir aquest art ancestral, com a eina de sanació i equilibri.

Per demanar dia i hora posa't en contacte amb mi: sonia@nomadyoga.cat

photos by @terrencemoore www.terrencemoore.com

bottom of page