top of page
IMG_0078.JPG

explorant els paisatges interiors

yoga, teràpia blava i molt més

properes exploracions

Quan explorem el món, amb els seus mars i paisatges, tenim una fantàstica oportunitat per explorar, també, els nostres paisatges interiors. La natura, font d'inspiració constant, calma la bèstia i desperta l'esperit. Sembla que la bellesa porta l'ordre adequat, i llavors hom se sent en harmonia amb tot plegat i la pau s'intal.la en cos i ment.

Aquests són els tallers, retirs, jornades a la natura, jocs lluny de casa i esdeveniments especials programats fins ara. Tots han estat dissenyat per convidar-nos a aprofundir i explorar, mantenint sempre una actitud juganera, una ment curiosa i un cor coratjós. 

_DSC2385.jpg

Dones de Mar (estiu):

retirs de dos dies a mar, dormint en una cala sota els estels

Dones de Mar és un projecte liderat per la Xènia Ros i jo mateixa. Dones de Mar són dones que van al mar per connectar amb l'oceà d'una manera profunda i significativa, a dones de mar, ens fem mar i ens assalvatgem juntes i perdem tota noció del temps.
Caminem en silenci per la costa salvatge, practiquem yoga i Qi gong, nedem, fem snorkel i massatges al mar, ens asseiem en cercle per compartir, gaudim, alentim el ritme, ens oblidem dels telèfons i dels rellotges, dormim sota les estrelles i molt més.
15-16 de juny / 20-21 de juliol

Mar Mediterrani

7yjH7cQu133pIOsf4wR5sTxD8.webp

Retirs de Longboard coaching a Cantabria:

Una bonica aliança entre Single Fin Surf Travel i Nomad Yoga.
On l'art del longboarding es troba amb l'exploració del yoga dels paisatges interiors. Un gran camí d'aprenentatge en el qual podràs trobar la teva expressió única. Single Fin Surf Travel combina el seu coneixement profund amb el sentit d'Ohana, l'expressió hawaiana de la família. 
Uneix-te a nosaltres per a un retir a San Vicente de la Barquera, el millor racó de longboard d'Europa i t'enamoraràs. Les onades són perfectes per al longboard i aptes per a tots els nivells de surf ja que són suaus, llargues i fàcils.
20-26 d'octubre / 27 d'oct.-2 nov.

Mar Cantàbric

_DSC2330.jpg

FORMACIONS 2024:

-Curs de professors de yoga

-Curs "Salut integral i Mar"

Formació de professors de yoga de Kreative Yoga (Eva Roca), on m'han convidat a fer les classes de Hatha, pranayama i filosofia. El crus s'incia el 19 d'octubre i consistirà en un cap de setmana al mes fins al mes de maig del 2025. S'obtindrà una titulació de 300 hs de la Yoga Alliance. Matrícules obertes  i informació aquí.

Formació vivencial en guiatge Salut integral i mar. Teoria i pràctica de la recepta blava Som Mar.

De de l'associació Som Mar i dins el marc de l'UdG, estrenem el dia 14 de setembre el primer curs d'especialitzaciò de salut integral i mar. M'hi trobaràs coordinat i en el quadre docent.

El què diuen...

La Sònia, tota ella,  és una invitació a descansar profundament dins nostre. La seva manera rica i textural d'ensenyar i l'exploració dels paisatges interiors ens porta a una experiència més sensual de tot el que està passant.

Demostra la rara qualitat d'un autoestudi valent i rigorós. La seva oferta traspua tendra vulnerabilitat.

Les teves pràctiques em van fer passar un període difícil en què tenia el cor trencat, però també volia deixar anar algun trauma físic.

Vaig poder escoltar el meu cos molt millor després de les nostres classes. 

Va ser l'amor que senties pel yoga el que va brillar a través meu.

Sublim, subtil, gaudint molt de la teva dolça capacitat d'estar en el teu cos i ensenyar-nos a estar en el nostre.

Kira Sloan    www.yogaanytime.com

David G.

Elissa P.

Uneix-te a la llista de correu de Nomad Yoga

Gràcies per subscriure't!

Aprèn, visita i posa't en contacte

L'Escala, Alt Empordà, Catalunya.

Missatgeria: +34 606413025

  • Instagram
  • YouTube
bottom of page