top of page
IMG_0078.JPG

explorant els paisatges interiors

yoga i molt més

properes exploracions

Quan explorem el món tenim una fantàstica oportunitat per explorar, també, els nostres paisatges interiors.

La natura, font d'inspiració constant, calma la bèstia i desperta l'esperit. Sembla que la bellesa porta l'ordre adequat, i llavors hom se sent en harmonia amb tot plegat i la pau s'intal.la en cos i ment.

Aquests són els tallers, retirs, jornades a la natura, jocs lluny de casa i esdeveniments especials programats fins ara. Tots han estat dissenyat per convidar-nos a aprofundir i explorar, mantenint sempre una actitud juganera, una ment curiosa i un cor coratjós. 

_DSC2385.jpg

Dones de mar (edició hivern):
tanquem l'any juntes a mar

IMG_20221031_160913.jpg

Essències i Yoga: vibrant amb tres arbres savis:
amb la Frances Bartlett i l'Oriol Blanch

IMG_20200324_074120_158_edited.jpg

Medicina Surf i Yoga
Retir de surf i yoga de 10 dies al Perú

Dones de mar és un projecte liderat per la Xènia Ros i jo mateixa. Dones del mar són dones que van al mar per connectar amb l'oceà d'una manera conscient, significativa i profunda per sanar-se i compartir. Caminem en silenci per la costa salvatge, practiquem Yoga i Qi gong, nedem, fem snorkel i fem massatges a l'oceà, compartim cercles,  dormim sota les estrelles, ens oblidem de mòbils  i rellotges i entrem en el nostre propi temps.

30 de desembre de sol a sol

+ info

28 d’octubre. 15-19hs.

TALLER DEL XIPRER.

LA FORÇA TRANSFORMADORA. 

L'Explorarem en un taller de 5 hores on aprendrem la força de l'essència del xiprer i el poderós treball energètic del yoga, inspirat en la filosofia ancestral i la inspiració d'aquesta arbre mediterrani. Tot plegat combinat amb música, moviment, respiració, coneixement de l'arbre, caminada a la natura, i molt més. Un dia per deixar-nos tocar pel xiprer i deixar que ens transformi.

 

25 de novembre. 10-14hs.

TALLER DEL PI.

L'EQUILIBRI REPARADOR. 

Ho explorarem en un taller de 5 hores on el pi blanc, tan nostrat, ens mostrarà els seus secrets i el seu poder i ho vincularem amb els moviments energètics d'equilibri físic, emocional i espiritual del Hatha Prana Yoga. Un taller on yoga, vibració, essències, música, moviment, respiració i natura es troben per oferir-nos una experiència reparadora i equilibrant.

 

2 de desembre. 10-14hs.

TALLER DEL CÀDEC.

LA LLUM INTERIOR.  

Aquesta exploració  de 5 hores la farem entrant dins nostre, com el càcec que es tanca sobre si mateix, creant un espai interior fèrtil i fent vibrar la nostra llum interna amb tanta força que s'expandeixi per tot el cos i fins cada racó de la nostra ànima. La música, el moviment, la respiració, la meditació i la visita a l'arbre savi ens acompanyaran per fer-ho possible.

1 taller 75€, tots els tallers 200€

Dues de les coses que he descobert després de diversos anys de fer surf són:   una, triar el lloc adequat i l'entorn adequat és clau per progressar més ràpidament sense frustrar-se; i en segon lloc, mentre fem surf, apareixen les nostres creences, diàleg intern, debilitats i fortaleses.

El meu lloc al Perú ofereix onades perfectes sense gent, per a tots els nivells (entorn adequat), i jo us  ajudaré amb la resta. 

febrer 2024

+ info 

El què diuen...

La Sònia, tota ella,  és una invitació a descansar profundament dins nostre. La seva manera rica i textural d'ensenyar i l'exploració dels paisatges interiors ens porta a una experiència més sensual de tot el que està passant.

Demostra la rara qualitat d'un autoestudi valent i rigorós. La seva oferta traspua tendra vulnerabilitat.

Les teves pràctiques em van fer passar un període difícil en què tenia el cor trencat, però també volia deixar anar algun trauma físic.

Vaig poder escoltar el meu cos molt millor després de les nostres classes. 

Va ser l'amor que senties pel yoga el que va brillar a través meu.

Sublim, subtil, gaudint molt de la teva dolça capacitat d'estar en el teu cos i ensenyar-nos a estar en el nostre.

Kira Sloan    www.yogaanytime.com

David G.

Elissa P.

Uneix-te a la llista de correu de Nomad Yoga

Gràcies per subscriure't!

Aprèn, visita i posa't en contacte

L'Escala, Alt Empordà, Catalunya.

Missatgeria: +34 606413025

  • Instagram
  • YouTube
bottom of page