top of page
IMG_0078.JPG

explorant els paisatges interiors

yoga i molt més

properes exploracions

Quan explorem el món tenim una fantàstica oportunitat per explorar, també, els nostres paisatges interiors.

La natura, font d'inspiració constant, calma la bèstia i desperta l'esperit. Sembla que la bellesa porta l'ordre adequat, i llavors hom se sent en harmonia amb tot plegat i la pau s'intal.la en cos i ment.

Aquests són els tallers, retirs, jornades a la natura, jocs lluny de casa i esdeveniments especials programats fins ara. Tots han estat dissenyat per convidar-nos a aprofundir i explorar, mantenint sempre una actitud juganera, una ment curiosa i un cor coratjós. 

_DSC2385.jpg

Dones de Mar (edicions estiu)
Retirs de dos dies a mar amb nit en una cala sota les estrelles

Dones de mar és un projecte liderat per la Xènia Ros i jo mateixa. Dones del mar són dones que van al mar per connectar amb l'oceà d'una manera conscient, significativa i profunda per sanar-se i compartir. Caminem en silenci per la costa salvatge, practiquem Yoga i Qi gong, nedem, fem snorkel i fem massatges a l'oceà, compartim cercles,  dormim sota les estrelles i molt més.

Del 24 al 25 de juny i del 22 al 23 de juliol

+ info

1 copia.jpg

Els sutres aplicats a la
pràctica:

una sèrie de tallers de 4 hores

Un dels textos clàssics  de la filosofia del yoga és els Yoga Sutres de Patanjali que en realitat és un manual de yoga i no només un text filosòfic. En aquesta sèrie de tallers escolliré alguns sutres i els explicaré d'una manera fàcil d'accedir-hi i, alhora, mostraré com utilitzar aquestes ensenyances de manera que puguin impregnar o guiar la nostra pràctica d'assanes i la nostra vida fora de l'estora. 

En el primer taller treballarem en la quietud de la ment i com aconseguir-la per mitjà de la pràctica en presència i la no-identificació. 

3 de juny (16-20 h), 1 de juliol (9-13 h),

5 d'agost (9-13 h),  2 de set. (16-20 h)

+info

DSC_0020_edited.jpg

L'Albera secreta:
Caminades i Yoga. Excursions de mig dia.

L'Albera secreta i Cap de Creus secret son projectes compartits amb l'Anna Falgàs, guia del parc natural del cap de Creus. Són sortides de mig dia per les Alberes de l'Alt Empordà o el Cap de Creus, i pràctica de yoga als racons més màgics per inspirar-nos amb els paisatges de casa nostra. En aquestes rutes descobrireu camins poc transitats  i l'Alt Empordà secret.

Tancarem un gran dia a la natura al capvespre, veient el sol caure a l'hortizó.

20 de maig, 17 de juny, 29 de juliol, 26 d'agost, de 16 a 20 h

+info

IMG_20200324_074120_158_edited.jpg

Medicina Surf i Yoga
Retir de surf i yoga de 10 dies al Perú

Dues de les coses que he descobert després de diversos anys de fer surf són:   una, triar el lloc adequat i l'entorn adequat és clau per progressar més ràpidament sense frustrar-se; i en segon lloc, mentre fem surf, apareixen les nostres creences, diàleg intern, debilitats i fortaleses.

El meu lloc al Perú ofereix onades perfectes sense gent, per a tots els nivells (entorn adequat), i jo us  ajudaré amb la resta. 

febrer 2024

+ info ben aviat, si t'encurioseix escriu-me

IMG_0090_edited.jpg

SUP Yoga a la sortida i la posta de sol:
d'una hora, grup o privat

Quan fa més calor i arriba l'estiu porto, per als que ho desitgeu, la pràctica a la taula de Pàdel (SUP). A la sortida del sol i al capvespre, quan l'aigua és plana i la llum i l'energia conviden a la pràctica...

Ens trobarem a la platja del Portitxol i farem una curta remada fins al nostre lloc de pràctica.

Del 15 de juny al 30 de setembre sota demanda.

+ info

_DSC2330_edited.jpg

Dones de Mar (tardor):
Retir de dos dies a mar amb nit en una cala sota les estrelles

Dones de mar és un projecte liderat per la Xènia Ros i jo mateixa. Dones del mar són dones que van al mar per connectar amb l'oceà d'una manera conscient, significativa i profunda per sanar-se i compartir. Caminem en silenci per la costa salvatge, practiquem Yoga i Qi gong, nedem, fem snorkel i fem massatges a l'oceà, compartim cercles,  dormim sota les estrelles i molt més.

Del 30 de setembre a l'1 d'octubre

+ info ben aviat, si t'encurioseix escriu-me

El què diuen...

La Sònia, tota ella,  és una invitació a descansar profundament dins nostre. La seva manera rica i textural d'ensenyar i l'exploració dels paisatges interiors ens porta a una experiència més sensual de tot el que està passant.

Demostra la rara qualitat d'un autoestudi valent i rigorós. La seva oferta traspua tendra vulnerabilitat.

Les teves pràctiques em van fer passar un període difícil en què tenia el cor trencat, però també volia deixar anar algun trauma físic.

Vaig poder escoltar el meu cos molt millor després de les nostres classes. 

Va ser l'amor que senties pel yoga el que va brillar a través meu.

Sublim, subtil, gaudint molt de la teva dolça capacitat d'estar en el teu cos i ensenyar-nos a estar en el nostre.

Kira Sloan    www.yogaanytime.com

David G.

Elissa P.

Uneix-te a la llista de correu de Nomad Yoga

Gràcies per subscriure't!

Aprèn, visita i posa't en contacte

L'Escala, Alt Empordà, Catalunya.

Missatgeria: +34 606413025

  • Instagram
  • YouTube
bottom of page